blog-logo

Liberalii brașoveni merg pe mâna lui Ludovic Orban la șefia partidului

Liberalii brașoveni merg pe mâna lui Ludovic Orban la șefia partidului

Liberalii brașoveni sprijină candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

„Împreună cu membrii și colegii mei din PNL Brașov vom susține candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Ludovic Orban este un mare susținător al Brașovului și al proiectelor de infrastructură atât de necesare dezvoltării județului nostru. Într-un an pandemic 2020, solicitant din atâtea puncte de vedere, Guvernarea PNL condusă de Ludovic Orban a alocat resurse importante județului Brașov”, spune liderul PNL Brașov, Adrian Veștea.

El a dat ca exemplu cele 75 de milioane de lei direcționate pentru construcția Aeroportul Internațional Brașov, proiectul numărul 1 al județului, o investiție ce va avea un impact pozitiv major și asupra zonelor limitrofe precum Covasna, Harghita sau Valea Prahovei.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

Alte investiții, spune Veștea, asumate de Ludovic Orban ca premier, sunt Sala Polivalentă Brașov, Spitalul Regional Brașov, segmentul de autostradă Cristian-Râșnov, studiul de fezabilitate pentru viitoarea autostradă Brașov-Bacău.

„Liberalii brașoveni apreciază eforturile pe care le-a făcut în calitate de prim-ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie. Votul de susținere acordat în unanimitate în cadrul Biroului Politic Județean Brașov este dovada acestei aprecieri, transformată în suport politic deschis și asumat pentru Ludovic Orban. Ludovic Orban este premierul care a susținut cel mai mult județul nostru, iar ca președinte al Consiliului Județean am simțit sprijinul unui premier brașovean în majoritatea proiectelor importante! Fie că vorbim de dotarea cu aparatură medicală a spitalului modular, fie de Aeroportul Brașov sau de proiectele majore de infrastructură rutieră ale județului nostru, Ludovic Orban ne-a sprijinit mereu. Astfel, acest sprijin pentru brașoveanul Ludovic Orban este un pas firesc!” – mai spune președintele PNL Brașov, Adrian Ioan Veștea.

Alte articole:   Investiții de miliarde de euro în infrastructura feroviară din județul Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate