blog-logo

Incubator de afaceri, cu fonduri europene, la Făgăraș

Incubator de afaceri, cu fonduri europene, la Făgăraș

Primăria Făgăraș a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de elaborare a proiectului tehnic de execuție și asistenta tehnica din partea proiectantului , precum și execuția de lucrări, pentru pentru proiectul „Dezvoltare antreprenoriala prin înfiintare incubator de afaceri Făgăraș”.

Valoarea totală estimată este de 2.750.433,13 lei fără TVA, din care: 12,605.04 lei – elaborare proiect tehnic, 21.910,00 lei – asistenta tehnica din partea proiectantului, 2.715.918,09 lei – execuție lucrări.

Citiți mai multe pe eKRONomica.ro

„Crearea incubatorului de afaceri va conduce la stimularea potențialului de dezvoltare și de viabilitate, ajutând întreprinderile mici și mijlocii să supraviețuiască, să crească în perioada de început, atunci când sunt cel mai vulnerabile. Înființarea Incubatorului de Afaceri în municipiul nostru, Făgăraș, va contribui la consolidarea poziției pe piață a companiilor locale prin sprijinirea dezvoltării cestora. Prin intermediul acestui structuri de afaceri vor fi stimulate inițiativele antreprenoriale locale având în vedere că incubatorul va oferi un mediu adecvat pentru educarea antreprenorilor și pentru îmbunătățirea abilitaților antreprenoriale ale acestora”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș, la momentul semnării contractului de finanțare cu reprezentantul ADR Centru, despre care newsbv.ro a scris AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministerul Sănătății vrea să schimbe condițiile pentru candidații la șefia spitalelor, ambulanței și direcțiilor de sănătate publică

Leave a Reply

Your email address will not be published.