blog-logo

Am schimbat primarul degeaba

Am schimbat primarul degeaba

In 2020 Campionatul National de Schi alpin pentru Juniori, desi trebuia sa se tina in Poiana Brasov, s-a tinut la Baia Mare, la Suior. De ce? Pentru ca primaria lui Scripcaru cerea bani de la organizatori pentru a-i lasa sa tina concursul pe una din partiile din Postavarul.

Asta desi aveam Clubul Corona, club Municipal, cu mari pretentii la medalii, care club a cheltuit cu deplasarea echipei si cazare, masa, etc, mult mai mult decat ar fi incasat primaria din taxa de tinere a concursului ( cca 6 mii lei). Dar atunci primar era Scripcaru, profesor de sport doar pe hartie, in realitate tufa de Venetia in domeniu.

Am avut alegeri, Scripcaru e poveste, avem primar nou. Care se lauda in CV ca e mare schior. Nu stiu cat de mare e, dar stiu sigur ca bunicul lui a fost. Si la ce ne foloseste asta? Anul acesta, intre 1 si 4 martie trebuia sa se tina Campionatul National de Schi alpin U16 si mai mici, ati ghicit, tot in Poiana. Si – din nou ati ghicit – s-a tinut in Predeal, o saptamana mai tarziu (adica zilele astea).

De ce? Pentru ca primaria lui Coliban le-a cerut bani organizatorilor (aceiasi 6 mii de lei) pentru a putea ocupa una din partiile din Postavarul. Cu finalitatea ca acest campionat s-a tinut la Predeal, pe niste partii absolut improprii unui asemenea concurs (lungime. grad de dificultate, etc).

Dar care Predeal i-a primit cu bratele deschise pe tinerii sportivi, pe gratis, ba chiar si transportul pe calblu gratis fara limite.Si noi atunci de ce am schimbat primarul? Daca nici acest minim lucru nu l-a putut rezolva, cu umbra bunicului fost participant la Olimpiade deasupra lui, ce poate el rezolva? Sau macar vrea sa rezolve ceva?

Rushinica, Allen Coliban. Ti-o spune un fost schior de performanta adevarat, nu inchipuit, si ti-o spun si toti copiii pe care i-ai gonit la Predeal. Si toti antrenorii si toti parintii de sportivi si – in curand, mi-e teama – mai toti cei care te-au votat plini de speranta.

  • Șerban Șovăială,
  • fost consilier local independent
Distribuie dacă îți place!
  1. Neculai Ghindeal 18 martie 2021, 3:43 AM

    Morala? „Schimbarea regilor, bucuria nebunilor!”

    Reply
  2. Noua ne trebuie un primar ca Bolojan primarul Oradei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate