blog-logo

Marian Ivan: M-a sunat Gică Hagi și m-a certat că nu mă implic în fotbalul brașovean. Trebuie să susținem proiectul FC Brașov

Marian Ivan: M-a sunat Gică Hagi și m-a certat că nu mă implic în fotbalul brașovean. Trebuie să susținem proiectul FC Brașov

Marian Ivan, fostul căpitan al echipei FC Brașov, nu crede în soluția desființării unei echipe, fie ea și Corona Brașov, pentru a sprijini crearea unei echipe reprezentative a Brașovului. El ne-a declarat, în această dimineață, că a vorbit cu zeci de foști fotbaliști de marcă ai FC Brașov, care au făcut istorie pe teren, și care, toți, nu sunt de acord cu soluția avansat de primarul Allen Coliban.

Marian Ivan a precizat că va merge împreună cu Eugen Moldovan, un alt fost căpitan de echipă al FC Brașov, la ședința de Consiliul Local și va cere permisiunea să prezinte un punct de vedere al foștilor fotbaliști, care ar trebui și ei să aibă un cuvânt de spus când se iau astfel de decizii pentru sportul de brașovean, mai ales că este vorba despre desființarea unei echipe cu câteva ore înainte începerii campionatului.

„Suntem mulți fotbaliști din generațiile mai vechi și toți avem o singură dorință: renașterea FC Brașov. Nu înțelegem de ce sunt atâtea probleme! Am citit ce a spus viceprimarul Sebastian Rusu, care susține că, indiferent ce echipă va promova la finalul sezonului, că va fi SR Brașov sau Corona, din vară echipa se va numi FC Brașov. Cred că toți brașovenii sprijină proiectul FC Brașov. Trebuie să se înșeleagă faptul că, dacă avem două echipe în aceeași serie, sunt șanse duble ca Brașovul să aibă o echipă în Liga a 2-a. Sunt meciurile de baraj, este mult de luptă până ajungă în Liga a 2-a. Vrem iar să ne întoarceam în Liga a 5-a? Vrem ca FC Brașov să ajungă cât mai rapid în Liga I, unde merită. M-a sunat Gică Hagi și m-a certat de ce nu mă implic în fotbalul de la Brașov. Poate că acesta este momentul să punem cu toții umărul pentru ca C Brașov să devină realitate. Să terminăm cu ura și cu dezbinarea din fotbalul brașovean care est de atâția ani“, a declarat pentru newsbv.ro Marian Ivan.

Alte articole:   Grupul Iubim Braşovul lansează proiectul elementul vizual în Oraşul Nostru !

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] cu ura și cu dezbinarea din fotbalul brașovean care est de atâția ani“, a declarat pentru newsbv.ro Marian […]

    Reply
  2. Si pe mine ma sunat Ronaldo si mi-a zis ca…Steagu nu moare!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate