blog-logo

O firmă din Brașov, locul 2 în topul procesatorilor care cumpără lapte direct din fermele românești

O firmă din Brașov, locul 2 în topul procesatorilor care cumpără lapte direct din fermele românești

2020 aduce surprize pe piața lactatelor măcinată de dispariția unei piețe importante, HoReCa, și de fluctuații în consum generate de pandemia cu noul coronavirus. O parte dintre datele oficiale, neconfirmate de piață, arată că fabricile au procesat mai puțin lapte românesc.

În plus, s-au schimbat pozițiile în clasamentul procesatorilor în funcție de cantitatea de lapte crud cumpărată ca prim cumpărători din România.

Primele trei poziții sunt astfel dominate de jucători internaționali, cu Lactalis din poziția de lider, urmat de Fabrica de Lapte Brașov SA a grecilor de la Olympus și de Danone.

Lactalis controlează fabricile Rarăul, Albalact, Covalact și Lactate Harghita, în timp ce Olympus deține o singură unitate de producție, în județul Brașov.

Alte articole:   FC Brașov rămâne în liga secundă. Ce îi rezervă viitorul echipei de sub Tâmpa?

CITIȚI MAI MULTE AICI!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] O astfel de bază va include printre altele, realizarea unui teren de rugby/fotbal de dimensiuni omologate, pistă de atletism, pistă de elan pentru sărituri în lungime şi groapă de sărituri, gard de protecţie în spatele buturilor de rugby, clădire de vestiare cu lojă pentru oficiali, două gradene metalice pentru spectatori având laolaltă 624 de locuri.Alt […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov