blog-logo

Angajări la IPJ Brașov!

Angajări la IPJ Brașov!

Inspectoratul de Poliție Județean Brașovorganizează concursuri pentru ocuparea a 29 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor în cadrul I.P.J. Brașov și 1 post de ofițer de poliție în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov – Biroul Județean de Polițe Transporturi Covasna.

Posturile scoase la concurs sunt în specializările: investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, ordine publică, resurse umane, rutieră, centrul operational, analiza și prevenirea criminalității, criminalistică, siguranță școlară și transporturi.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 18 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la ora 16:00), la adresa de e-mail:  resurse.umane@bv.politiaromana.ro.

Alte articole:   Cele trei etape ale programului ”Rabla pentru electrocasnice”, anunțate de Ministerul Mediului

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor găsiți pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, secţiunea carieră – posturi scoase la concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Cand se fac încadrări externe o dată va rog frumos va multumesc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate