blog-logo

VIDEO Urs printre schiori, astăzi, la Predeal!

VIDEO Urs printre schiori, astăzi, la Predeal!

Într-un clip postat pe Facebook de Adrian Stoica se poate observa cum un urs și-a făcut apariția pe pârtia Cocoșul din Predeal.

Animalul este dezorientat și este „ajutat” de monitorii de schi să se întoarcă în pădure. Din fericire, la un moment dat, pârtia a fost eliberată, schiorii s-au retras în siguranță, astfel că ursul nu a atacat pe nimeni și s-a întors în pădure, însă după o cursă de câteva minute pe pârtie.

„Am primit un apel 112, la ora 13:10, care ne semnala prezența unui urs pe pârtia sub teleferic (Predeal). Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi și ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia. Echipajul nostru a ajuns în aprox. 2-3 minute la locul respectiv (erau în apropiere la un eveniment sportiv). Colegii noștri nu au mai găsit ursul în locul respectiv și au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat. Am sesizat instituțiile abilitate pentru relocare„, a declarat Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Video: Adrian Stoica

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Teodosiu Cezar 14 martie 2021, 2:34 PM

    Pe pagina de Facebook (https://facebook.com/profile.php?id=100000883212622) porecla sa este „Vulpe” (Fox). Cei de la Antena 1 au prezentat această știre ca „Ursul păcălit de „Vulpe”” (https://facebook.com/story.php?story_fbid=210422760831576&id=232648310108207).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate