blog-logo

Primarul Coliban s-a răzgândit: nu i-a mai cerut, astăzi, demisia șefului Poliției Locale!

Primarul Coliban s-a răzgândit: nu i-a mai cerut, astăzi, demisia șefului Poliției Locale!

Suspiciunile de fraudă, fără dovezi clare deocamdată, care vizează organizarea unui concurs de angajare la Poliția Locală, au declanșat un adevărat conflict între primarul Brașovului, Allen Coliban, și șeful Poliției Locale, Nicolae Aldea.

Deși vineri, pe Facebook, Allen Coliban i-a transmis lui Nicolae Aldea că astăzi îi va cere demisia dacă acesta din urmă nu va lua măsuri în urma organizării acelui concurs, iar șeful de la Locală i-a transmis primarului că nu poate lua nicio decizie atât timp cât nu există dovada fraudei, acum, Allen Coliban i-a dat un nou termen limită lui Nicolae Aldea.

,,Astazi, am trimis d-nului Nicolae Aldea două adrese oficiale, menite să lămurească activitatea sa de director al Poliției Locale. Prima adresă îi cere ca până mâine la ora 10:00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competențe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului. A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliției Locale, reieșite din numeroase sesizări depuse de cetățeni și de personalul angajat în această instituție, în ultimele patru luni. După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce privește Poliția Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliția Locală Brașov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea brașovenilor și are nevoie de un management eficient, care să implementeze acțiuni concrete și cu rezultate, care să transforme această instituție într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituție locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate brașovenilor”.

Allen Coliban, primarul municipiului Brasov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   12 autobuze electrice turcești de 18 m vor sosi la Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.