blog-logo

Cauți medic bun de stomatologie copii în Brașov?

Ca să nu lungesc vorba, pentru că uneori introducerile distrug tot farmecul și pentru că știu că ești în căutarea unui medic stomatolog bun pentru copilul tău, vreau să îți povestesc că luând la pas Brașovul, am întâlnit o clinică cu un foarte bun renume, care ia foarte în serios responsabilitatea îngrijirii celor mai mici zâmbete: Classmed Zâmbetul meu.

Ce mi-a atras atenția?

M-a impresionat în mod deosebit decorul clinicii, care atrage orice copil și face din vizita la dentist o distracție de neuitat. Cum s-ar spune, daca aveam eu așa ceva pe vremea mea… aș fi mers de plăcere la dentist.

Clinica sumbră din amintirile mele a fost înlocuită de încăperi desprinse din povești, frumos colorate. Așteptarea plictisitoare, pe timpul căreia aveam ocazia să mă înfricoșez de-a binelea ascultând sunete specifice instrumentelor de tortură și mirosind materiale de stomatologie, a fost înlocuită de o frumoasă sală de joacă, modern amenajată, unde nu te poți plictisi.

Cabinetul gri al dentistului, scaunul de tortură? Demult apuse! La Classmed Zâmbetul meu am aflat ca există scaune stomatologice în formă de dinozaur, că instrumentele medicale locuiesc într-o caracatiță, că la dentist te uiți cât vrei la desene animate și că pereții spun povești.

Alte articole:   Marian Rasaliu: ,,În loc să se certe, membrii coaliției ar trebui să își îndrepte atenția spre mediul privat, pus la pământ de pandemie, în lipsa sprijinului financiar promis de către stat''

Printr-un parteneriat adevărat între medic, copil și părinți, fiecare copil poate avea o sănătate orală bună și un zâmbet minunat, atât în copilărie, cât și ca adult.

Aceste observații fiind făcute, am purces la obținerea altor informații importante pentru un părinte care vrea să ia decizii bine informate.

De ce atâta străduință? Pentru că, după cum știi, copilul e centrul lumii oricărui părinte și ar face orice pentru a se asigura că este sănătos, fericit și tratat frumos.

Oferte

Cu ocazia asta, am descoperit ca roata se întoarce și părinții care se străduiesc au și ei beneficii personale. La Classmed Zâmbetul meu am nimerit într-un moment în care mamele copilașilor consultați în cadrul clinicii beneficiau de o igienizare gratuită.

Am înțeles ca există deseori oferte, așa că este bine să te informezi. A fost bine primită igienizarea, de mine, ca mămică dedicată copiilor care nu întotdeauna are timp să se îngrijească pe sine.

Alte articole:   Cartea de identitate electronică nu e obligatorie, dar nu se poate călători în străinătate fără ea

Profesionalismul salvează dințișori în cadrul singurei clinici de stomatologie pentru copii din Brașov

Îți dai seama de profesionalism după:

  • strădania managerului clinicii de a dota clinica cu echipamente performante;
  • renumele clinicii, care denotă medici experimentați și tratamente de o reală calitate și durabilitate;
  • atenția la detalii;
  • modul în care ești primit și tratat;
  • designul atent gândit pentru atingerea unui nivel cât mai mare de confort emoțional și fizic al pacienților.

La Classmed Zâmbetul meu deja lucrurile au fost duse la următorul nivel, fiind vorba de o clinică specializată numai pe copii și adolescenți, care pune la dispoziție nu doar echipamente și materiale avansate, dar și personal specializat pe tratarea copiilor.

Au avut grijă până și să nu trebuiască să te deplasezi pentru radiografii dentare. Le faci chiar în clinică și nu oricum, ci cu echipamente digitale, care iradiază mult mai puțin, special setate pentru protejarea maximă a copiilor.

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Consiliul Concurenței. Măsuri de punere în aplicare a Regulamentului privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online

Dar să explic ce înseamnă ca o clinică întreagă să lucreze pentru bunăstarea și sănătatea copilului tău. Înseamnă că fiecare plan de tratament se face în echipă multidisciplinară, pentru siguranță și corectitudine, pentru minimizarea greșelilor sau omisiunilor.

Copilul tău ar putea să aibă nevoie doar de simple plombe, dar atunci când va fi cazul de probleme mai complexe, poți fi sigur că ele vor fi rezolvate în cea mai eficientă și rapidă manieră.

Brandul Classmed include și o clinică pentru adulți, dar dacă te gândești să economisești timp, află că în timp ce copilul tău se tratează, poți beneficia și tu de tratamente stomatologice performante.

La zâmbete cât mai frumoase și dințișori cât mai sănătoși!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate