blog-logo

Un șofer, depistat drogat la volan de două ori într-o noapte

Un șofer, depistat drogat la volan de două ori într-o noapte

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări, in rem (asupra faptei), în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În data de 6 martie 2021, în jurul orei 01.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 24 ani, care conducea un autovehicul pe strada Șirul Livezii din municipiul Brașov.

            Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

            Ulterior, în jurul orei 03,30, tânărul în cauză a fost depistat din nou, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dobrogeanu Gherea, din municipiul  Brașov, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice ca urmare a depistării de la ora 01.30.

Alte articole:   VIDEO S-a deschis prima parcare de Bun-Simț Turistic, pe DN1, între Brașov și Prahova

Conducătorul auto a fost retestat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Drept urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

            În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Șoferi drogați depistați și la Vulcan și Rîșnov

În data de 6 martie 2021, în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Ruurală Zărnești au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 23 ani din județul Covasna, care conducea un autoturism pe raza localității Vulcan, județul Brașov.

Alte articole:   Magazinele și piețele din toată țara vor fi deschise, astăzi și vinerea viitoare, până la ora 20, indiferent de rata de infectare

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, in rem (asupra faptei), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

De asemenea, polițiștii din Râșnov efectuează cercetări, in rem (asupra faptei), în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Tot în data de 6 martie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Constanța, care conducea un autoturism pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

Alte articole:   Mai sunt doar câteva zile pentru ridicarea tichetelor „Dar din suflet pentru seniori“

Și în acest caz, la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate