blog-logo

BASCHET: Olimpia CSU Brașov a învins fără emoții pe CSM Alexandria! (VIDEO)

BASCHET: Olimpia CSU Brașov a învins fără emoții pe CSM Alexandria! (VIDEO)

În cel de-al doilea meci al turneului 7 care a avut loc în acest weekend, la Constanța, Olimpia CSU Brașov a învins, în etapa a 16-a a Ligii Naționale de baschet feminin pe CSM Alexandria, scor 89-57, pe sferturi 24-10, 23-21, 19-10 și 23-16.

După cum o arată și scorul, brașovencele au câștigat lejer 3 din cele 4 sferturi și au obținut cea de-a doua victorie din tot atâtea meciuri în turneul de la Constanța, după ce Olimpia a trecut, ieri, și de gazdele de la Phoenix Simona Halep, cu 67-63.

În confruntarea de astăzi, cu CSM Alexandria, au punctat: Mcdonald – 20 pct, Dickey și Pesovic, câte 14 pct, Corda, Nan și Al Ash Hab, câte 9 pct, Kelemen – 6 pct, Florea – 4 pct, Crăciun și Ciciovan – câte două puncte.

Alte articole:   LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov - Astra 2 Giurgiu 1-3

După 16 etape, Olimpia CSU Braşov are 28 de puncte (12 victorii şi 4 înfrângeri) şi este pe locul 3. Următorul turneu are loc în weekend-ul 13-14 martie, la Cluj-Napoca.

Foto și video: FRBASCHET.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate