blog-logo

CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti

CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti

Turiștii au la dispoziție un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti și retur. Garnitura este modernă, cu vagoane noi şi servicii de calitate superioară.

CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti, cu plecare din Braşov la ora 17:55 şi sosire în Bucureşti Nord la 20:32, potrivit unui comunicat al operatorului feroviar, remis, vineri, Agerpres.

Pentru ca turiştii să se bucure de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă am adăugat suplimentar în circulaţie, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Braşov la ora 17:55 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 20:32„, menţionează CFR Călători.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani

Durata de parcurs a noului tren este de 2 ore şi 37 minute. Trenul va opri în staţiile Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploieşti Vest.

Astfel, pe ruta Braşov – Bucureşti Nord, în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiştii au la dispoziţie trei trenuri ale CFR Călători, dintre care două trenuri între 17:00 – 18:00.

„Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită şi servicii de calitate superioară. De asemenea, venim şi în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta, deoarece va avea în compunere şi un vagon prevăzut cu spaţiu pentru biciclete”, spun reprezentanţii companiei.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Foto: arhiva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate