blog-logo

VIDEO – FOTO Jandarmii din Brașov, petrecere în pandemie

VIDEO – FOTO Jandarmii din Brașov, petrecere în pandemie

Jandarmii din Brașov au organizat, zilele trecute, o petrecere în cadrul unității, în condiții de pandemie.

Pe 28 februarie, angajații Gruparii Mobile de Jandarmi ,,Burebista”, din Brașov, au organizat o petrecere de pensionare pentru unul dintre colegii care urma sa treaca in rezerva. Jandarmii i-au facut o surpriza, l-au asteptat cu confeti, sampanie si muzica pusa chiar din autospecialele unitatii.
Pe filmare se poate vedea ca nimeni nu poarta masca, nu exista distantare sociala, iar jandarmii il iau in brate si il pupa pe colegul care astazi a iesit la pensie.

Referitor la imaginile apărute in spațiul public, va comunicam faptul ca am luat cunoștința despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, in seara zilei de 28 Februarie, in jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii in rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pt activitatea depusă in calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt, și pentru a se lua măsurile legale care se impun, a declarat Mihai Preda, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi ,,Burebista”.

Revenim cu detalii.

Alte articole:   Magazinele și piețele din toată țara vor fi deschise, astăzi și vinerea viitoare, până la ora 20, indiferent de rata de infectare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Exluzand măsurile in contextul pandemiei, mi se pare un gest frumos, de camaraderie. Băieții ăștia știu ce înseamnă colegialitate și prietenie!!! Bravo!

    Reply
  2. Si mie … cred ca tasu” Rusu Fostul …..Primarul Sanpetrului i-a organizat o retragere la fel ca a lui cu manele si injuraturi . Dormiti in pace suntem in siguranta cu acesti oameni!!!!

    Reply
  3. e bine ca astia ne amendeaza ca nu avem masca singuri pe strada si ei stau 40 pe 10 metri patrati. Jalnic imi e scarba si cand ma gandesc ca primeste pensie din banii mei imi vine sa vomit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate