blog-logo

Primăria Brașov deschide „piața” muzicală pentru trafic și consum de droguri?!

Primăria Brașov deschide „piața” muzicală pentru trafic și consum de droguri?!

Cu mare bucurie am aflat că vom avea parte de festivaluri gen Untold sau Electric Castle la Brașov, asta după ce Nico C. Cîrjan, consiliera personală a primarului Allen Coliban ne-a explicat, doctă, că mizeria de cultură din Brașov este cel mult o varză murată.

Iar marea veste despre festivaluri ne-a fost adusă chiar de primarul Alen Coliban, care va avea o întâlnire cu reprezentanți acestora chiar mâine, conform unor surse din Primăria Brașov. Ba, opinia publică a aflat că au și fost purtate discuții în acest sens cu reprezentanții acestor evenimente, despre care vom face vorbire în continuare.

Buta Bogdan și Gadola Sorin cercetați penal în dosare de trafic de droguri de DIICOT – Cluj.

Alte articole:   Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania Brașov. Știință interactivă și experimente inedite

B1: Dezvăluiri incendiare: Bogdan Buta, şeful UNTOLD, se droga cu milionarul Sorin Gadola şi cu dealerul Ionuţ Morariu

Fondatorul UNTOLD, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Pare-se că la Cluj oamenii nu mai au loc de manevre, iar la Brașov există o piață de consumatori de muzică specifică festivalurilor de gen Untold.

Pe lângă celebritatea pe care au căpătat-o ca urmare a cercetării penale pentru trafic și consum de droguri, organizatorii Untold mai sunt recunoscuți pentru că au fraudat fonduri europene, ajungând în instanța de judecată pentru această infracțiune.

Din fericire pentru brașoveni, „Celebrii” organizatori ai Untold vor fi primiți cu brațele deschise de Flavia Boghiu, Horia Mihail, Andrea Vrînceanu și, bineînțeles, de Allen Coliban, ca să deschidă în Brașov noi „piețe” pentru un festival tip Untold și nu numai.

Alte articole:   Baloo de România: Imagini amuzante cu un urs, surprinse în Parcul Național Piatra Craiului

Cu siguranță nu e treaba edililor faptul că “barosanii” Untold au apucături spre zone infracționale extrem de grave pentru tinerii care se duc la astfel de spectacole. La fel de evident, organizatorii sunt exemple demne de urmat pentru copii și vor aduce un plus pentru imaginea Brașovului.

La fel de interesați de a deschide “piețe” muzicale sunt și cei de la Electric Castle. Și nu degeaba. O remarcau cei de la Medifax: Alarmant: Zeci de dosare penale pentru consum și trafic de droguri la Electric Castle

Organizatorii cunoscutului festival Electric Castle sunt susținuți să vină la Brașov de nu mai puțin celebra tabloidelor Nicoleta C. Cîrjan, care a lucrat la organizarea Electric Castle și care este întâia vorbitoare a primarului.

Alte articole:   Accident cu 2 victime între Săcele și Tărlungeni

Având în vedere combinațiile de mai sus, precum și interesele financiare intense în deschiderea de noi “piețe” muzicale, așteptăm cu bucurie organizarea unor astfel de evenimente la Brașov. Păcat că Senatul nu a fost de acord măcar cu legalizarea etnobotanicelor, pentru a nu mai exista atât bătaie de cap pentru unii…

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov