blog-logo

Garsoniere de închiriat în Constanța – care sunt cartierele favorite ale chiriașilor

Garsoniere de închiriat în Constanța – care sunt cartierele favorite ale chiriașilor

Garsoniere de închiriat în Constanța pe termen lung sunt destul de greu de găsit. Căci majoritatea proprietarilor preferă chiriile în regim hotelier. Totuși, anumite zone din oraș se află în topul preferințelor chiriașilor.

Când cauți garsoniere de închiriat în Constanța, simți că ai o misiune greu de îndeplinit. Și asta pentru că închirierea pe termen lung e o adevărată loterie. Mulți dintre proprietari nici măcar nu sunt localnici.

Au făcut o investiție, la un moment dat, ca să aibă unde veni în vacanță. Apoi, profită de imobil pentru a-l închiria în regim hotelier. Sau apelează la agenți imobiliari, care „umflă” prețurile nejustificat.

Atenție de la cine închiriezi!

Pentru a evita timpul pierdut și comisioanele inutile, unii proprietari de garsoniere de închiriat în Constanța se folosesc de așa-numitele platforme de home sharing. Mai mult decât atât, există și practica subînchirierii. Iar în Constanța aceasta se aplică la cea mai mare parte dintre imobile.

Alte articole:   Mituri cu care se confruntă medicii în stomatologia pediatrică. Ce trebuie să știi pentru copilul tău

Mai exact, proprietarul închiriază locuința unei firme sau unui intermediar persoană fizică, pentru o sumă fixă lunar. Mai departe, aceștia pot crește prețul chiriei cât, cum și cui vor. Prin urmare, este foarte important să verifici cu atenție proprietatea, dacă ești în căutare de garsoniere de închiriat în Constanța.

Unde găsești garsoniere de închiriat în Constanța

Centru universitar important, Constanța se confruntă, la fiecare final de vară, cu un fenomen obișnuit în toate orașele studențești. Explodează piața chiriilor și, implicit prețurile. Iar, pe segmentul chiriilor, cel mai căutat cartier este Tomis Nord.

La fel de vânat de chiriași, dar ceva mai scump, este cartierul Faleza Nord. Tomis III şi Dacia se află și ele în topul celor mai căutate cartiere din Constanţa.

Alte articole:   Valeriu Gheorghiţă: Începând de marţi, vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic

Tomis III este cartierul preferat al studenților, motiv pentru care și prețurile chiriilor destinate acestora sar de 250 euro lunar. Dacă nu ai pretenții foarte mari, o opțiune mai ieftină poate fi cartierul Compozitorilor. Aici, chiriile sunt chiar și cu până șa 100 euro mai mici decât în zonele favorite.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate