blog-logo

Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” (2 acte materiale) și “tentativă la furt” (3 acte materiale).

La data de 01/02.03.2021, polițiștii au surprins în flagrant, un bărbat, în vârstă de 27 ani din județul Dolj, la scurt timp după ce acesta ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei societăți comerciale situate pe raza municipiului Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe sume de bani.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză este autorul altor infracțiuni comise în dauna unor societăți comerciale, în sarcina acestuia reținându-se două fapte de furt calificat și trei fapte de tentativă la furt calificat.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 02 martie 2021, instanța a dispus măsura arestării pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

Polițiștii din cadrul Secției 3 poliție Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit în vederea probării întregii activități infracționale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.