blog-logo

Apelul de proiecte pentru programul „Sportul pentru toţi”, lansat pe 19 martie la Braşov

Apelul de proiecte pentru programul „Sportul pentru toţi”, lansat pe 19 martie la Braşov

Apelul de proiecte pentru primul pilon al programului „Sportul pentru toţi”, cu un buget de 130.000 de euro, implementat de Fundaţiile Comunitare din Bucureşti şi Braşov, va fi lansat în oraşul de sub Tâmpa pe 19 martie, conform unui comunicat de presă.

„Fundaţiile Comunitare Braşov şi Bucureşti, împreună cu Decathlon, lansează „Sportul pentru toţi”, programul care pune în mişcare comunităţi din Braşov şi Bucureşti. Programul vizează instituţii de învăţământ, organizaţii non-profit, grupuri de iniţiativă şi proiecte care fac accesibile beneficiile practicării sportului.

„Sportul pentru toţi” este structurat pe doi piloni: «Educaţie prin sport», care vizează reamenajarea terenurilor de sport din şcoli bucureştene şi braşovene, şi «Jocurile cartierului», care susţine organizarea de evenimente sportive comunitare în cartierele din cele două oraşe. Valoarea totală a fondului de finanţare pentru anul 2021 este de 130.000 de euro pentru cele două oraşe”, se arată în comunicatul citat.

Alte articole:   Joi au fost date 130 de amenzi, în valoare totală de 14.000 de lei

În cadrul pilonului întâi vor fi susţinute 3-6 şcoli sau colegii la nivelul fiecărei localităţi participante să-şi reamenajeze sau îmbunătăţească facilităţile pentru sport, fie că sunt terenuri în aer liber sau săli de sport.

Pilonul al doilea al programului, „Jocurile cartierului”, va fi lansat în luna mai pentru Braşov, după ce anterior, în aprilie, se va deschide selecţia de proiecte în Bucureşti. În cadrul acestuia, vor fi finanţate aproximativ trei proiecte, cu un buget de 30.000 de euro: pentru Bucureşti 15.000 euro şi pentru Braşov 15.000 euro, a precizat sursa citată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate