blog-logo

VIDEO Ce au găsit polițiștii azi la percheziţiile făcute la hoții de componente auto

VIDEO Ce au găsit polițiștii azi la percheziţiile făcute la hoții de componente auto

Poliţiştii fac, marţi dimineaţă, 23 percheziţii în Brașov, Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, la locuinţele unor persoane suspectate de furturi de componente auto.

În această dimineață, 82 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu sprijinul a 54 polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, alături de luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”. 

Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov, Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, la domiciliile și sediile comerciale ale persoanelor bănuite de comitere de furturi de componente auto (catalizatoare).

„În urma perchezițiilor vor fi ridicate mijloace de probă și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt. Totodată, polițiștii vor pune în aplicare 19 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii”, a declarat comisar de poliție, Alina Maria Ivan.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov.

Alte articole:   Baloo de România: Imagini amuzante cu un urs, surprinse în Parcul Național Piatra Craiului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov