blog-logo

Polițiștii caută o fată de 14 ani din Ticuș

Polițiștii caută o fată de 14 ani din Ticuș

La data de 02 martie2021, Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată de către tatăl unei minore, în vârstă de 14 ani din localitatea Ticuș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 02 martie 2021 în jurul orei 07,45 și nu a revenit până în prezent.            

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate circa 40 – 45 kg, constituție atletică, fața lunguiață, ochi verzi, păr lung, negru, nas normal, sprâncene normale.

La momentul plecării aceasta purta bluză de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare albastră, adidași de culoare albă și palton de culoare neagră. Minora are asupra sa telefonul mobil.

Alte articole:   Despre straja, amprenta ce te ferește de iele și valoarea cămășilor tradiționale românești cu Zorica Donțu

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.