blog-logo

Ziua Universității Transilvania Brașov, marcată printr-o serie de evenimente

Ziua Universității Transilvania Brașov, marcată printr-o serie de evenimente

La 1 martie, pentru al 9-lea an consecutiv, comunitatea academică brașoveană sărbătorește Ziua Universității Transilvania.

Cu această ocazie, cele 18 facultăți din cadrul Universității Transilvania au pregătit numeroase evenimente, atât online cât și față în față.

Astfel, până pe 6 martie vor avea loc diferite evenimente dedicate Zilei Universității, cele mai multe fiind concentrate pe data de 1 martie la nivel de Universitate dar și la nivel de facultate.

Astăzi, 1 Martie este organizat un concert care marchează acest eveniment.

Gala Doctoranzilor Muzicieni

Pentru a celebra Ziua Universității Transilvania din Brașov, Centrul Muzical al Universității organizează Gala Doctoranzilor Muzicieni, un concert susținut de studenții-doctoranzi din cadrul Școlii Doctorale Interdisciplinare a Universității.

Alte articole:   Mai este puțin până se lansează cartea „3în1”

Vor interpreta: Adetu Edith, Bourceanu Mădălina, Calefariu Emilia, Pop Anda, Vari Renata, Bercu Alina, Lazar-Boros Maria Magdalena, Negrea Ana-Maria, Darie Laurențiu, Mureșan Valentin, Ropotan Radu, Sebastian Shwan, Szocs Botond.

Concertul va putea fi urmărit pe pagina web a Universității Transilvania din Brașov și pe pagina Facebook a Centrului Muzical pe data de 1 martie 2021, începând cu ora 18.00.

Programul manifestărilor dedicate Zilei Universității Transilvania Brașov poate fi vizualizat AICI.

De-a lungul timpului Universitatea Transilvania din Braşov a fost inclusă în mai multe clasamente internaţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Program de educație muzeală pentru elevi. Activitățile se vor desfășura în aer liber
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate