blog-logo

O femeie s-a sinucis aruncându-se de la etajul al patrulea

O femeie s-a sinucis aruncându-se de la etajul al patrulea

O femeie s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Nicopole. Din informaţiile pe care le deţinem, femeia lucra la o firmă de leasing financiar.

Mai mult, fiul acesteia a găsit un bilet în care femeia îşi explica gestul extrem prin faptul că era supusă unor presiuni extraordinare din partea şefei de la serviciu.

„În jurul orei 13,00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex feminin este decedată. Polițiști au identificat persoana ca fiind o femeie în vârstă de 61 ani. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a precizat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Alte articole:   Întreruperi de curent pe două străzi din Săcele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] „În jurul orei 13,00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex feminin este decedată. Polițiști au identificat persoana ca fiind o femeie în vârstă de 61 ani. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a precizat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit newsbv.ro.  […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate