blog-logo

SR Brașov învinge la scor pe CS Colțea 1920

SR Brașov învinge la scor pe CS Colțea 1920

În penultimul amical din acest cantonament, echipa de liga a treia SR Brașov a câștigat categoric meciul susținut în această dimineață, în incinta bazei sportive Celta Academy, împotriva formației CS Colțea 1920 Brașov.

Gruparea antrenată de Liviu Nicolae s-a impus cu 5-1, 4-1 la pauză, la capătul unui meci dominat în totalitate. Pentru „stegari” au marcat: Denis Rența (2), Raul Dumitrovici (2) și Brânzea Andrei.

La finalul confruntării, Liviu Nicolae a declarat pentru pagina oficială de facebook a SR Brașov:

“Un meci amical neplanificat, însă este un meci care ne-a prins bine pe final de cantonament, deoarece am stabilit niște teme clare, precum să fim mai organizați pe momentul de apărare, pe linii să avem distanțe mici, să facem tranziția ofensivă mult mai repede spre poarta adversă, să reușim să aducem mult mai multe mingi la careul advers. Sunt mulțumit în mare parte de prestația jucătorilor, deși încă mai există câțiva care uită sau se dereglează total în timpul jocului, însă este important că majoritatea au înțeles ceea ce trebuie să facem în anumite momente ale jocului și cu siguranță săptămâna viitoare vom putea alinia un prim 11 ideal plus 7, 8 jucători care pot intra în acest prim 11. În două săptămâni va începe campionatul și eu mă declar foarte mulțumit de implicarea și pregătirea băiețiilor! Îmi doresc ca toate aceste lucruri să se vadă și pe teren la începerea meciurilor oficiale”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate