blog-logo

PLUS, atac la consilierul lui Coliban, Radu Dascălu

PLUS, atac la consilierul lui Coliban, Radu Dascălu

Ovidiu Văcaru este un podcaster brașovean, membru PLUS și, mai recent, redactor șef la Monitorul Expres, publicație patronată de consilierul județean Marius Stoianovici, și el membru PLUS.

Într-una dintre transmisiunile pe Facebook, Ovidiu a prezentat imagini de la concursurile organizate la Poliția Locală, unde se vorbește despre o restructurare, dar și de o confirmare profesională pe posturi. Pentru această acțiune a fost angajat și s-a ocupat personal Radu Dascălu, polițist pensionar și consilierul personal al primarului Allen Coliban.

Imaginile prezentate arată cum unii polițiști locali fotografiază o listă de subiecte afișate pe o ușă și este lansată în spațiul public ideea că aceste examene sunt de formă…

Alte articole:   Cîţu: Singura soluţie pentru a merge la concerte, la mare şi la restaurant este vaccinarea

Cum suntem convinși că realizatorul podcastului cunoaște procedurile legale de organizare a unor astfel de concursuri / examene, respectiv faptul că după finalizarea procedurii de concurs trebuie să fie afișate public subiectele, tocmai pentru ca procedura să fie transparentă, concluzia este că avem de-a face cu un atac la adresa lui Radu Dascălu, care a fost prezent și a coordonat personal această activitate. Sau, să fie un atac indirect chiar la adresa primarului USR Allen Coliban, din partea celor de la PLUS?

Podcasting este o metodă de distribuție și amenajare pe internet a fișierelor în format audio/video, prin intermediul tehnologiei Web-Feed și a formatelor de sindicalizare de conținut (RSS, ATOM). Utilizatorii unui site pot descărca fișierele în timp real și redate pe echipamente mobile sau calculatoare ce acceptă formatul în care acestea au fost create. Un autor de podcast este de obicei denumit podcaster. Site-urile de podcasting (de obicei servere) pot oferi fișierele spre descărcare și ascultare off-line sau pentru redare directă on-line. Metoda de bază este totuși aceea de descărcare prin intermediul unui cititor de conținut RSS sau Atom.

Alte articole:   Centre mobile de vaccinare în trei localităţi din judeţul Braşov

Termenul „podcast” este o combinație între iPod, lectorul portabil de muzică portabilă Apple Computer, și casting, transmisie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: Andrei Paul

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate