blog-logo

Radare în cascadă pe DN 13, între Brașov și Mureș. Peste 120 de sancțiuni în 5 ore

Radare în cascadă pe DN 13, între Brașov și Mureș. Peste 120 de sancțiuni în 5 ore

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov, în colaborare cu Serviciul Rutier Mureș, au desfășurat vineri, o acțiune pe DN 13, în sistem “cascadă”, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare.

Acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 8.00 – 13.00, având drept scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

În cadrul acțiunii au fost folosite dispozitive pentru măsurarea vitezei, respectiv 2 cinemometre TruCam și 5 aparate Autovision.

“În urma desfășurării acțiunii au fost constatate și aplicate în total 121 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 41.500 lei, fiind reținute 2 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și un certificat de înmatriculare. Din totalul contravențiilor aplicate în cadrul acestei acțiuni, 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.300 lei, au fost aplicate de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, potrivit IPJ Brașov.

În intervalul orar în care au avut loc controalele, nu a fost înregistrat niciun accident rutier pe DN 13, în cele două județe.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

De asemenea, tot vineri, polițiștii rutieri brașoveni au organizat și desfășurat acțiuni pe linia transportului rutier de persoane, fiind constatate și aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 33 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 și 1 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, în valoare de 2.700 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.