blog-logo

S-a semnat contractul pentru Studiul de Fezabilitate al centurii municipiului Codlea

S-a semnat contractul pentru Studiul de Fezabilitate al centurii municipiului Codlea

Primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, a anunțat că, astăzi, 26 februarie 2021, a semnat contractul de servicii nr. 187/26.02.2021 cu firma S.C. Nordic Vision S.R.L., ca urmare a câștigării licitației privind realizarea studiului de fezabilitate pentru Ocolitoarea Municipiului Codlea.

„Acest proiect este deosebit de important pentru municipiul nostru și implementarea acestuia presupune: reducerea traficului pe artera principală a municipiului – str. Lungă, arteră ce se suprapune cu DN1 pe toată lungimea localității Codlea; protejarea centrului istoric și a clădirilor monument istoric; protejarea caselor tradiționale situate de o parte și de cealaltă a str. Lungă – DN1 și str. Nouă pe care se realizează la acest moment tranzitul pentru traficul greu; reducerea poluării și a zgomotului; reducerea timpului de rulare; reducerea accidentelor rutiere; punerea în siguranță a pietonilor și bicicliștilor; creșterea siguranței circulației; creșterea eficienței transportului; mărirea vitezei de circulatie, dezvoltarea unui nou pol de creștere economică”, a precizat primarul Mihai Cîmpeanu.

Alte articole:   Polițiștii caută un bătrân plecat de la un centru de vârstnici

Termenul de realizare a studiului este de 240 zile, iar prețul pentru îndeplinirea termenilor contractuali este de 296.310 lei (TVA inclus).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate