blog-logo

Târgul de Cariere din 2021 are loc la Brașov, în luna aprilie

Târgul de Cariere din 2021 are loc la Brașov, în luna aprilie

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, oferă soluții de recrutare companiilor care se dezvoltă și sprijin celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a îmbunătățirii aptitudinilor profesionale.

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, împlinește în acest an 15 ani de activitate și pregătește o nouă ediție cu variante profesionale dedicate celor preocupați de carieră.

Startul ediției de primăvară îl dă Târgul de Cariere Iași în zilele de 18 și 19 martie. Rând pe rând, în fiecare săptămână, vor urma evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj, Chișinău, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Oradea.

Cea de-a 15-a ediție a Târgului de Cariere va fi organizat online, la Brașov în perioada 8-9 aprilie.

Alte articole:   Astăzi începe vaccinarea fără programare cu AstraZeneca

Pentru fiecare dintre cele 7 evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți  din domenii cât mai diverse.

„Chiar dacă, în contextul actual, evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Târgul de Cariere a reușit să-i redirecționeze pe cei dornici de dezvoltare profesională sau în căutarea unui loc de muncă către mediul online, prin multe variante personalizate, concentrate pe orașele unde a construit comunități în cei 15 ani de activitate. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 de persoane, însumând 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile pe targuldecariere.ro, ” spun organizatorii.

Noutatea acestei ediții este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obținerea rezultatelor așteptate. Totodată, companiile participante la Târgul de Cariere vor fi promovate înainte de începerea evenimentului către audiența potrivită criteriilor de angajare și în toate orașele în care oferă locuri de muncă.

Alte articole:   Platforma de programare pentru vaccinare, optimizată. Utilizatorii pot vedea poziţia în lista de aşteptare

Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanță sau IT și până la automotive, contabilitate, financiar și construcții, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus, ediția de primăvară va include și joburi part-time, și internship-uri.

Evenimentele aduc în prim-plan intervenții și interacțiuni live moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții la Târgul de Cariere vor avea acces la webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, la posturile disponibile, precum și la discuții directe pe chat-uri cu recrutorii prezenți.

Alte articole:   Vaccinurile Pfizer și Moderna s-ar putea administra în trei doze

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare.

Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților.

Organizatorii evenimentului încurajează interacțiunea și recomandă participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate