blog-logo

Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

La capitolul interpelări în ședința de astăzi a Consiliului Local Brașov, reprezentanta PSD, Alexandra Crivineanu, a anunțat că a inițiat un proiect de hotărâre privind iluminatul arhitectural pe una dintre clădirile de interes public ale orașului, respectiv Biserica Buna Vestire sau, așa cum o știm cu toții, Biserica de la parc.

Prin poziția sa centrală, dar și prin arhitectura sa, această biserică are valoare sentimentală pentru foarte mulți brașoveni, fiind vizitată și de mulți turiști care ajung în orașul nostru.

„Lăcașele de cult sunt importante și reprezentative pentru comunitatea noastră și merită să fie puse în valoare pentru arhitectura lor specială. Și, desigur, putem continua și cu alte clădiri emblematice ale Brașovului. Oradea a implementat un astfel de proiect, iar dacă acest oraș reprezintă un model de bună practică pentru administrația locală brașoveană, cu siguranță îl vom urma și la acest capitol”, a precizat Alexandra Crivineanu, consilier local PSD.

Alte articole:   Lucian Bode: Am putea renunța la mască pe plajă sau în vârful muntelui

De asemenea, aceasta a întrebat și care au fost criteriile care au stat la baza iluminării în roz a clădirii Primăriei Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate