blog-logo

FOTBAL: Doi juniori de la Corona Braşov, convocați la lotul național!

FOTBAL: Doi juniori de la Corona Braşov, convocați la lotul național!

Centrul de copii și juniori al Coronei scoate an de an sportivi talentați care ajung să fie convocați în loturile naționale și să reprezinte în timp România în competiții in mai multe sporturi.

De această dată, doi tineri fotbaliști de la Corona Brașov, crescuți de Ionuț Mitroi, și anume Robert Pandele și Racz Sebastian, au fost convocați la acțiunea de formare a lotului național U15, în perioada 28 februarie – 6 martie 2021, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia – FRF.

„Este o satisfacție mare să vezi că niște jucători pe care i-ai crescut de mici, ajung în vederile echipei naționale. Și eu, dar și colegii mei avem la centrul de copii mulți fotbaliști talentați care dacă vor continua să muncească la fel de bine, pot ajunge să își îndeplinească visele, să devină fotbaliști cunoscuți și să reprezinte România în competiții”, a spus Ionuț Mitroi, antrenor la Centrul de copii și juniori al Coronei.

Cei doi nu sunt singurii jucatori convocați la națională, un alt fotbalist al Coronei, David Tălmaciu urmând să se reunească și el cu naționala U19 a României, în cantonamentul care va începe pe 7 martie, la Arad. David a fost împrumutat vara trecută la Corona de la ACS Kids Tâmpa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate