blog-logo

Maşinile abandonate pe domeniul public, în vizorul Primăriei Săcele

Maşinile abandonate pe domeniul public, în vizorul Primăriei Săcele

Mașinile abandonate pe străzile din Săcele intră în atenția autorităților locale. Primăria Municipiului Săcele începe identificarea și ridicarea rablelor abandonate pe domeniul public.

Începând de astăzi, 22 februarie, Primăria Municipiului Săcele, prin Serviciul Poliția Locală, va începe ample verificări în orașul nostru pentru a identifica vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele.

Conform legislaţiei privind mașinile abandonate, un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele mai mult de 6 luni.

„Poliția Locală va începe acțiunea de identificare a proprietarilor acestor mașini abandonate. În cazul în care proprietarul sau deținătorul legal este identificat, Poliția Locală va trimite acestuia o invitație de prezentare, în termen de 5 zile de la primire la sediul Primăriei Municipiului Săcele – Serviciul Poliția Locală Săcele, pentru clarificarea situației vehiculului.

Dacă proprietarul sau deținătorul legal nu răspunde somației primite, Poliția Locală inițiază emiterea dispoziției privind declararea vehiculului ca abandonat și ridicarea acestuia de pe domeniul public. În situaţia în care vehiculul nu este revendicat, acesta va fi trecut în proprietatea privată a municipalităţii”, precizează Primăria Săcele.

Primăria Municipiului Săcele face apel către proprietarii acestor autovehicule să acorde tot sprijinul reprezentanților Poliției Locale pentru rezolvarea pe cale amiabilă a acestei probleme.

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care se credea Dumnezeu, pus în libertate la doi ani după ce și-a ucis bunica

Foto: facebook.com/municipiulsacele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.