blog-logo

Polițiștii făgărășeni au întrerupt o nuntă și un botez

Polițiștii făgărășeni au întrerupt o nuntă și un botez

La data de 20 februarie, polițiști din Făgăraș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o locație, situată pe raza de competență, au loc două evenimente private, respectiv un botez și o nuntă, la care participă mai multe persoane.

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificate 32 de persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale  pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, atât participanților și organizatorilor, cât și administratorului localului.

„În ambele cazuri, evenimentele private au fost întrerupte, iar participanții au părăsit locațiile. Reamintim faptul că este interzisă organizarea și participarea la reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private”, a declarat purătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan

Alte articole:   15 persoane cu COVID-19 din județul Braşov au murit în ultimele 24 de ore

Aceasta a precizat că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.