blog-logo

Junioarele 1 de la Corona au câștigat cu scorul de 33-20 (15-11), meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Junioarele 1 de la Corona au câștigat cu scorul de 33-20 (15-11), meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Junioarele 1 de la Corona au castigat cu scorul de 33-20 (15-11), meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe si au terminat cu doua victorii din tot atatea partide, turneul de la Sfantu Gheorghe.

Pentru Corona au marcat: Marin 10, Iordachi 7, Golanu 3, Lăcătuș 3, Enescu 2, Soreanu 2, Darie 2, Vieru 2, Nicolaua 1, Iordan 1.

In primul meci jucat la Sfantu Gheorghe, Corona a castigat cu 31-19 (15-7) meciul cu CSS Medias.

Delegatia Coronei la turneul de la Sfantu Gheorghe: antrenori – Mihaela Seifer Ciobotaru, Adrian Băluț, Eugen Ciulei (antrenor portari) si Alina Teslarasu (antrenor coordonator al centrului de copii si juniori handbal).

Alte articole:   Apelul ministrului Educaţiei către părinţi: "Au simptome, nu îi trimiteţi la şcoală! Rugăminte imperativă"

La finalul competitiei, antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat ca cel mai tare a incantat-o determinarea fetelor in cele doua partide: “Am pregatit bine acest turneu dar am avut si ceva emotii pentru ca pauzele sunt destul de lungi intre competitii si nu stiam cum va fi in meciuri oficiale, dar fetele merita felicitate pentru atitudine si pentru cele doua victorii. Pot spune ca in meciul cu Sepsi, determinarea lor a fost cea care a facut diferenta”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov