blog-logo

VIDEO Sorin și Nicu, brașovenii care au impresionat juriul la Românii au talent!

VIDEO Sorin și Nicu, brașovenii care au impresionat juriul la Românii au talent!

Pe Sorin și Nicu îi leagă o prietenie încă de pe băncile școlii generale. Primul a făcut gimnastică patru ani, însă s-a lăsat pentru că a considerat că nu era prea bun, în timp ce Nicu are 12 ani de antrenamente la activ.

S-au apucat de “mâini în mâini” după ce au văzut alți băieți din Brașov cum lucrau. Nu au avut un antrenor, ci s-au inspirat din tot ceea ce au găsit pe Internet. 

Au prins un contract de doi ani în străinătate și de atunci au început să fie profesioniști și să câștige bani, dar mai ales să fie apreciați. Au lucrat peste tot în lume, au fost pe vase de croazieră în Caraibe, State și în toată Europa. 

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

Visul lor cel mai mare este să demonstreze românilor că sunt buni. Vor ca prietenii din copilărie și părinții să vadă că au reușit în viață. 

Cei doi sunt de părere că aspectul fizic este foarte important și spun că femeile rămân cu gura căscată când îi văd pe scenă.

Momentul oferit de cei doi, AICI

Sursă: Românii au talent

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate