blog-logo

VIDEO Șofer de la RAT Brașov, lăsat fără permis după ce a fost filmat trecând pe roșu

VIDEO Șofer de la RAT Brașov, lăsat fără permis după ce a fost filmat trecând pe roșu

În urmă cu aproximativ o săptămână, un șofer al unui autobuz al RAT Brașov, care circula pe Calea București, a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic.

Incidentul s-a petrecut în data de 12 februarie, iar șoferul mașinii care a filmat întrega scenă a postat imaginile pe youtube și pe rețelele de socializare.

Vizionând materialul video, polițiștii au demarat o anchetă. În urma cercetărilor, șoferul a fost identificat și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere.

Un bărbat, în vârstă de 41 ani din municipiul Brașov, conducător al unui autovehicul destinat transportului public de persoane, a fost sancționat contravențional de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice.

În fapt, bărbatul în cauză, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane pe strada Calea București din municipiul Brașov, la intersecția semaforizată cu strada Uranus, a pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația culorii roșie a semaforului electric în funcțiune.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Alte articole:   Întâlnire regională a Pro România, la Brașov

Foto: arhiva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate