blog-logo

Alt șofer drogat la volan, prins de polițiști, în Râșnov

Alt șofer drogat la volan, prins de polițiști, în Râșnov

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


În fapt, la data de 19 februarie 2021, în jurul orei 18.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 27 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov.


La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.