blog-logo

Universul One66 Braşov, locul ideal pentru investitii cu randament garantat

Bine ai venit în universul One66, hotel – apart și complex rezidențial situat în Brașov, pe strada Mihai Viteazul la numarul 166.

Construim patru clădiri, dintre care două vor fi Hotel – apart. Am ales materiale naturale, fațade îmbrăcate integral în piatră, grădini verzi pe terase și curți interioare bogate în vegetație. Dorința noastră este să construim un proiect special, pentru oamenii care înțeleg potențialul de investiție, cu materiale și design de calitate, care nu se devalorizează în timp”, spun reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

Conceptul de aparthotel a fost lansat pentru prima oară în 1974, în Kansas, unde a fost deschis primul hotel din lanțul Residence Inn, care oferea spre închiriere astfel de apartamente. Acest concept s-a bucurat rapid de  succes, deoarece dezvoltarea turismului de afaceri a creat mediul potrivit.

Alte articole:   INSP: 863 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 provoacă îngrijorare, cele mai multe cu varianta britanică

O categorie de cumpărători într-un astfel de complex sunt, bineînțeles, investitorii imobiliari, care au înțeles rapid că proprietatea se conservă mult mai bine dacă este închiriată pe termen scurt și în așteptarea momentului potrivit pentru a vinde, au început să își închirieze astfel apartamentele.

Comparativ cu pieţele din Europa Centrala şi de Est (ECE), investiţiile în rezidenţialele din Brașov sunt printre cele mai profitabile, randamentele generate fiind printre cele mai ridicate. Brașovul este bine plasat în regiune din punct de vedere al atractivităţii investiţiilor rezidenţiale.

Specialiștii din acest domeniu spun că vedeta pieţei rezidenţiale va fi sectorul multifamiliar (locuinţe din complexuri rezidenţiale deţinute de unul sau mai mulţi proprietari, destinate închirierii), care este de aşteptat să înregistreze cele mai bune performanţe şi modificări minime ale gradului de ocupare, deoarece veniturile generate de proprietăţile rezidenţiale vor rămâne în continuare puternice.

Alte articole:   Astăzi începe vaccinarea fără programare cu AstraZeneca

Iar pentru viitorii rezidenți, care vor ocupa două dintre cele patru clădiri ale complexului, este o provocare: ce poate sa fie mai sofisticat decât să locuiești ca într-un hotel? Ce poate fi mai minunat decât o viață ca o vacanță?!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate