blog-logo

Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru amenințare, furt calificat și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție

Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru amenințare, furt calificat și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea”, ”furt calificat” și “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” (9 acte materiale).


Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Vulcan, județul Brașov, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Zărnești, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de fosta sa soție și de locuința acesteia.


Cu toate acestea, bărbatul ar fi abordat-o în mai multe rânduri pe fosta sa soție și s-ar fi deplasat la domiciliul acesteia, unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, aspecte care i-au creat femeii o stare de temere.
De asemenea, acesta ar fi pătruns în interiorul locuinței acesteia, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Alte articole:   Trafic blocat pe DN1, din cauza unui accident. O bunicuță de 80 de ani a decedat


În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate