blog-logo

Oamenii noi în politică: Bolșevicul stalinist primar USR de la Sânpetru

Oamenii noi în politică: Bolșevicul stalinist primar USR de la Sânpetru

Sincer, nu credeam că, în anul de grație 2021, am fi putut fi spectatori la afirmații de genul „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”.  Nu este o afirmaţie făcută la întâmplare, ba, din contra, este un citat din Iosif Visarionovici Stalin.

Acest ipochimen interzice dreptul la opinie. Nici măcar nu mai pune în discuție ideea de a dezbate public proiecte care sunt de interes pentru comunitate.

El, Dumnezeul absolut al Sânpetrului, nu trebuie contestat. Și amenință: cine este contra? Bulină neagră! Are și frustări: să nu fie „săpat”. Îi spui că bate câmpii cu grație cu sau fără fumuri? Pac! Bulină neagră! Ești prost și nu pui botul la principiul lu’ domnu’? Bulină neagră! Păi nu vă e rușine???! Umblă omul cu principiul după el și voi, nimic-nimic?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Neculai Ghindeal 20 februarie 2021, 4:49 AM

  „Să te ferească dumnezeu de siguranța de sine a prostului!”
  Cum de s-au procopsit cei din Sânpetru cu așa panaramă? Poate pentru că nu și-a dat arama pe fată decât atunci când, chipurile, a avut „o clipă de răgaz”. Nu zău! Cum de nu și-a găsit o clipă să scrie aberațiile astea ÎNAINTE de alegeri, ca să știe și oamenii cu cine au de-a face?
  Apropo, nu cred că prostălăul ăsta știe că principiul după care se călăuzește a fost enunțat de [Iosif Visarionovici] Stalin.

  Reply
 2. As răbufni și eu daca as fi in locul lui la cît rahat și jaf e îngropat în primărie de vechea administrație Rusu&poiana .
  Și da e înconjurat încă de lichele de oameni care trebuie sa plece de acolo acele lipitori care nu au făcut nimic util pt Sânpetru : vechi consilieri ,secretarul ,mai mulți angajați ai actualei primari . Înainte să te apuci de ceva trebuie sa iei pestele de coada !

  Reply
 3. Cuvintele nu sunt alese foarte bine pentru a transmite un mesaj din interiorul „mizeriei” ( experienta isi spune cuvantul) DAR cred ca toti cetatenii Sanpetrului au dreptul sa cunoasca situatia din Primarie de pana la mandatul lui asa cum este ea si nu la nivel de CANCAN. La ora actuala numai USR poate sa aduca o schimbare in Sanpetru cu toate ca sunt bombardati de somerii de la PNL si restul analfabetilor functionali ce nu stiu ce e un amendament dupa trei sau patru mandate de consilieri pe la cam toate partidele.

  Reply
 4. Fost vice actual consilier local PNL Poiana Sebastian omul ce si-a negociat spaga in Primaria Sanpetru conform reportajului Tara risipei Romania, te iubesc Pro TV https://www.youtube.com/watch?v=fV9F7I6O9Zk minutul 7.28 difuzat in 20.10.2020.

  Reply
 5. Din cate stiu, presa trebuia sa fie impartiala in exprimarea unei opinii politice. In alta ordine de idei, incetati cu exagerarile si cu denigrarea actualului primar, mai ales avand in vedere faptul ca nu gasesc nici un beneficiu pentru aceste „gratuitati”. Mi-e greu sa cred ca intentia primarului era sa se impuna ca un „dictator”. Sa stiti ca libera exprimare nu vi se aplica doar voua, si primarul are acest drept :). Democratie sa fie pentru toata lumea, zic. Mesajul primarului nu era adresat catre cetateni, era un mesaj catre oamenii care probabil, i-au adus un prejudiciu – dar sunt convinsa ca autorul articolului stia asta inainte sa incerce o lamentabila satira. Hai sa nu mai fim ipocriti, ca am suportat-o pe Dancila ani de zile..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate