blog-logo

Junioarele 1 de la Corona au câştigat cu scorul de 31-19 (15-7) meciul cu CSŞ Mediaş

Junioarele 1 de la Corona au câştigat cu scorul de 31-19 (15-7) meciul cu CSŞ Mediaş

Echipa antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru, Adrian Băluţ şi Eugen Ciulei s-a instalat la cârma partidei încă din primele minute şi a ţinut în permanenţă adversarele la distanţă, în primul meci din turneul care a început, astăzi, la Sfântu Gheorghe..

La finalul partidei, antrenoarea Coronei a declarat că este mulţumită de atitudinea fetelor şi că speră ca tonusul echipei să rămână la fel în continuare.

„Nu sunt prea multe de spus după un meci câştigat la un asemenea scor, doar că îmi felicit echipa pentru felul în care a abordat acest joc şi sper să o facă la fel şi în meciul de duminică. Din păcate, mâine trebuia să jucăm cu CSŞ Dinamo Braşov, dar vom avea pauză pentru că ele s-au retras din motive medicale. Le dorim multă sănătate şi sperăm să ne revedem cu bine în competiţiile viitoare”, a spus Mihaela Seifer Ciobotaru.

Pentru Corona au marcat: Marin 7, Iordachi 5, Nicolaua 4, Iordan 4, Vasu 4, Golanu 2, Enescu 2, Vieru 2, Soreanu 1, Darie 1.

Alte articole:   Rezultate bune pentru sportivii Coronei la floretă

Duminica, de la ora 10.00, Corona Brasov va juca cu ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.