blog-logo

Percheziții la Brașov! Persoane acuzate de proxenetism!

Percheziții la Brașov! Persoane acuzate de proxenetism!

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “proxenetism”.

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada iunie 2020 – februarie 2021, un bărbat din județul Brașov, ar fi determinat și ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două persoane de sex feminin, în diverse locații din județul Brașov, obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea.

Totodată, o femeie din municipiul Brașov ar fi înlesnit practicarea prostituției de către persoanele mai sus-menționate, în sensul că ar fi administrat în totalitate anunțurile deținute de către acestea pe o platformă online.

Alte articole:   Cîțu: Slujba de Înviere, oficiată în afara bsericii. Restricții eliminate în localități cu peste 60% de persoane vaccinate

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile pentru bărbatul în cauză și măsura controlului judiciar pentru persoana de sex feminin.

Alte articole:   Cîţu: Singura soluţie pentru a merge la concerte, la mare şi la restaurant este vaccinarea

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Precizăm faptul că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate