blog-logo

Minunile din declarația de avere a consilierului Fane Brăneanu

Minunile din declarația de avere a consilierului Fane Brăneanu

Famlia ta cu trei copii are un venit anual de 23.400 de lei, nu mănânci, nu bei, nu te îmbraci, nu plătești utilități și nu știi ce să faci cu banii? Dacă ești consilier local la Vulcan, îți cumperi un VW Tuareg fabricat în 2019 care costă undeva la 40-50.000 de euro, în funcție de dotări.

Iar asta în contextul în care mai are două mașini cumpărate, fabricate în 2007 (VW), respectiv 2013 (Tiguan)….

Ștefan Ionuț Munteanu, mai cunoscut de vulcăneni drept Fane Brăneanu, a reușit această performanță. În Declarația de interese, omul scrie că are o firmă, Agrifan Vulcan SRL, dar îi merge prost și are pierderi de 38.510 lei în 2019.

Alte articole:   Aproape 5.000 de ambalaje colectate zilnic de automatul PETrică, în Brașov

Însă, actualul primar îl știe de priceput și Fane Brăneanu a ajuns manager la Societatea Agricolă Bârsa, de unde încasează 18.000 de lei anual, conform Declarației de avere. Pe lângă banii aceștia, mai vin la bugetul familiei 5.400 de lei, indemnizațiile de creștere a copiilor.

Cârcotașii mai spun că omul e atât de fericit că stăpânul lui a ajuns primar încât, când a completat cele două declarații, de emoție, a uitat că a depus jurământul în calitate de consilier local, așa că la funcție, în cele două documente oficiale, Fane Brăneanu figurează drept… candidat.

Acum rămâne de văzut dacă Agenţia Naţională de Integritate (ANI), când va lua la puricat declarațiile de avere, nu va începe să se întrebe de unde a avut omul atât bănet pentru mașțină și cum a supraviețuit familia acestuia fără alte venituri (sau poate că există, dar nu au fost declarate, altă belea…).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.