blog-logo

Doi tineri din Codlea, acuzați de furt și complicitate la furt, au fost reținuți pentru 24 de ore!

Doi tineri din Codlea, acuzați de furt și complicitate la furt, au fost reținuți pentru 24 de ore!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt” și “complicitate la furt”. 

În fapt, la data de 17 februarie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, în timp ce se afla pe raza municipiului Codlea din județul Brașov, ar fi sustras telefonul mobil al unui tânăr, cel dintâi fiind ajutat de o altă persoană de sex masculin.

Polițiștii au demarat, de îndată, activități de depistare a autorilor faptei, iar în baza descrierilor făcute de către persoana vătămată, aceștia au fost identificați, în scurt timp, ca fiind doi tineri, în vârstă de 19 ani, respectiv 22 ani din municipiul Codlea, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.