blog-logo

Ce vor face junii Brașovului anul acesta?

Ce vor face junii Brașovului anul acesta?

Una dintre emblemele Brașovului, dar și a întregii țări, cu rădăcini ancorate în trecutul orașului nostru, Junii Brașovului, promit brașovenilor, dar și turiștilor, că, indiferent de vremuri, își vor continua obiceiurile care i-au consacrat, din tată în fiu.

Newsbv.ro a întrebat ce se va întâmpla cu evenimentele tradiționale ale junilor, care au ajuns, unele dintre ele, de interes la nivel național.

„Anul acesta vom face toate eforturile și vom căuta toate soluțiile pentru organizarea Obiceiului Junilor din Scheii Brașovului și Brașovul Vechi, inclusiv Parada din Duminica Tomii. Deoarece suntem cuprinși în statutul Municipiului Brașov, în parteneriat cu Primăria Brașov vom caută cele mai  bune și viabile soluții, pentru a-i bucura pe toți iubitorii de tradiție din Brașov, din România, dar și din afara granițelor țării.

În ultimii ani, am dovedit că Parada Junilor este cel mai important eveniment cultural din Municipiul Brașov, peste 30.000 de spectatori fiind prezenți în centrul vechi, în prima duminică după Paște.

Ne bucură interesul din ce în ce mai mare al turiștilor pentru obiceiurile noastre și faptul că deja multe agenții de turism au început să vândă pachete cu excursii pentru Parada Junilor.

Chiar dacă anul trecut am fost prezenți doar în mediul online, vă asigurăm că această frumoasă tradiție a Brașovenilor nu va dispărea niciodată, iar în acest an ne dorim să coborâm din nou în cetate, desigur, respectând măsurile impuse de către autorități pentru a fi cu toții în siguranță. Cu încredere și speranță ne vedem în Duminica Tomii!”, a transmis cititorilor newsbv.ro Constantin Chicuș, președintele Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi.

Alte articole:   Cristian Diaconescu, președintele PMP: Modificarea Constituției, o necesitate imperativă în funcționarea Statului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. Mare sarbatoare! Se plimba unii pe cai (gratis) sa ii vada lumea ce importanti sunt. Prilej de adunat gura-casca si de inghesuiala.
  Mai bine ar folosi prinaria banii pentru alte lucruri mai importante.

  Reply
 2. Eu cred ca trebsa te mai documentezi sau sa vi cel putin odata la satbatorile noastre. Nu numa la parada. Inainte sa dai din gura din spatele unui telefon sau calculator. Incultule

  Reply
 3. Bravo Alexxsnow!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate