blog-logo

Brașovul intră în scenariul roșu începând de vineri, din cauza incidenței de peste 3 la mia de locuitori

Brașovul intră în scenariul roșu începând de vineri, din cauza incidenței de peste 3 la mia de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 35/2021 privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în municipiul Brașov.

Art.1 În unitatea administrativ-teritorială municipiul Brașov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile.

Art.2 Începând cu data de 19.02.2021, ora 0:00, în unitățile administrativ-teritoriale menționate la art.1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.

Alte articole:   Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare EXECUTARE în dosarul campaniei prezidențiale, pentru spălare de bani – Ioana Băsescu: 5 ani de închisoare!

Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate la art.2.

Ce înseamna scenariul roșu

După 3 la mie, se suspendă activitatea în teatre, cinematografe, instituții de cultură, care organizează spectacole în spații închise. De asemenea, se suspendă activitatea în restaurante și cafenele care funcționează în spații închise

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate