blog-logo

Susanu acuză faptul că există suspiciuni de „muncă la negru” la Bistro de l’Arte

Susanu acuză faptul că există suspiciuni de „muncă la negru” la Bistro de l’Arte

Comisarul șef regional de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a publicat noi acuze la adresa adminsitratorilor de la Bistro de l’Arte. Aceștia s-au lăudat că sunt 27 de oameni care sunt pregătiți să începă munca.

Însă, Susanu spune că sunt multe inexactități lansate în spațiul public. Mai mult, spune Susanu, unul dintre bucătari ar fi și contabilul firmei…

„Minciuni? Manipulare? Ipocrizie? În conformitate cu situația oficiala, la respectivul restaurant nu lucrează (cu forme legale) 27 de oameni ci 21. Nici unul dintre acești angajați nu are norma întreaga, fiind angajați «part-time», cu câte 1, 2, 3, sau 4 ore de lucru pe zi («hotul striga hoții!»). Cel mai longeviv angajat are 8 ani vechime și nu 20 (asa cum este prezentata situația). Contabilul este și bucătar… «Interesant» este ca însăși patroana nu are forme legale de munca cu toate ca la fiecare control se afla în bucătărie și desfășura activitatea de bucătar. Deci: expirate… nerespectarea deciziilor autorităților… ocupare domeniu public fără a plăti (fără forme legale)… posibila prejudiciere a bugetului de stat prin modul de plata a contribuțiilor salariaților declarați în acte ca lucrează doar câteva ore pe zi… munca la negru… Oare ce mai urmează? Da… noi suntem de vina pentru ca am îndrăznit sa o controlam și sa nu ne speriem de amenințările cu «denigrarea publica»… În timp ce unii doar folosesc slogane pentru a păcăli, noi chiar aplicam legea cu fermitate și transparență în folosul consumatorilor!”, a scris Susanu pe pagina de Facebook.

Alte articole:   Primăria Râșnov: A început modernizarea iluminatului public pe mai multe străzi din oraș 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Pe acest comisar sef nu il amendeaza nimeni pentru ce comunica in public? Este, totusi, un inalt functionar public, nu are voie sa faca atacuri publice legate de operatorii economici, mai ales ca are toate instrumentele legale la indemana sa actioneze daca are dreptate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.