blog-logo

Au fost stabilite datele la care vor avea loc simulările Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului

Au fost stabilite datele la care vor avea loc simulările Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului

Ministerului Educaţiei a stabilit când vor fi susținute simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Simularea Evaluării Naţionale 2021 pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română, informează un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, informează Agerpres.

Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică şi elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine pe 31 martie simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Simulare Bacalaureat 2021. Potrivit sursei citate, simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe pe 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română – proba E.a), care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului – proba E.c).

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Sustinerea educatiei juridice in dezbaterea Senatului pe tema Planurilor cadru pentru liceu

Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d) şi pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate