blog-logo

publicitate

Accident de muncă, în municipiul Brașov

Accident de muncă, în municipiul Brașov

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 16 februarie 2021, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Brașov.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice, s-ar fi acidentat la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.