blog-logo

Șapte persoane accidentate, astăzi, în Poiana Brașov

Șapte persoane accidentate, astăzi, în Poiana Brașov

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina, astazi, in 7 cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna pe domeniul schiabil din Poiana Brasov.


Persoanelor accidentate li s-a acordat primul ajutor, fiind transportate la baza muntelui, unde 2 dintre acestea au fost predate echipajelor SMURD venite in sprijin.


Schiorilor incepatori le recomandam sa ramana pe partiile de la baza masivului, destinate lor, adica partia BRADU si partia STADION si sa nu mai urce pe partia DRUMUL ROSU, care se adreseaza nivelului mediu.
Schiati intotdeauna cu o viteza in care sa fiti in permanenta in control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastra. Adaptati viteza in functie de traficul de pe partie, conditiile meteo, starea zapezii si a partiei si nu in ultimul rand, nivelului vostru de pregatire, atat tehnica, cat si fizica.
De la inceputul sezonului de schi salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 329 de cazuri, implicand 338 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau care au trebuit sa fie evacuate.

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, ajunge la Brașov


Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.