blog-logo

Marius Dunca: ,,Asistăm la parastasul industriei ospitalității din Brașov!”

Marius Dunca: ,,Asistăm la parastasul industriei ospitalității din Brașov!”

Senatorul Marius Dunca consideră că Brașovul, orașul turistic al României, plătește scump pentru incompetența și minciunile celor de la guvernare. Coaliția de dreapta și-a dovedit incapacitatea de a sprijini domeniul turismului, industria ospitalității, în contextul crizei COVID. Tot ce au primit, în schimb, au fost promisiuni neonorate.

Disperare! Protestele de astăzi din toată țara ale industriei ospitalității ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Cîțu și ai lui. Asistăm la parastasul industriei ospitalității din Brașov, totul, cu largul concurs al celor de la guvernare. De peste un an de zile, nu s-a făcut nimic pentru a sprijini acest domeniu. Au existat, în schimb nenumăratele restricții impuse în funcție de rata de incidență. Să luăm exemplul municipiului Brașov, care are astăzi rata de incidență de 3.02. De abia deschise, unitățile din industria ospitalității sunt la un pas de a fi iar închise. Cum vor mai putea rezista aceste afaceri? Să nu uităm că ani la rând au plătit taxe și impozite, iar acum, cei de la guvernare au uitat de ele.

Schemele de ajutor promise de stat ori întârzie, ori se schimă criteriile de eligibilitate. Granturile se lasă și ele așteptate. Șomajul tehnic este plătit cu întârziere și, oricum, vorbim de o sumă infimă. Cum să fii angajat în HoReCa și câteva zile să lucrezi, ulterior să fii trimis în șomaj, apoi să mai mergi la muncă câteva zile și iar șomaj. Drama celor din industria ospitalității nu îi impresionează pe cei de la putere. Cum să îți plătești facturi, chirii, rate, în aceste condiții?
Ne tot vorbește premierul despre revenirea în V a economiei, dar faptul că lumea iese în stradă demonstrează cu totul altceva!”
a concluzionat senatorul Marius Dunca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate