blog-logo

Elevii din 11 localități din județ vor primi dezinfectanți

Elevii din 11 localități din județ vor primi dezinfectanți

Asociația Aici pentru Tine! Brașov susține întoarcerea la o viață normală prin intărirea implementării măsurilor de prevenție anti-COVID -19, în comunitățile defavorizate. 3000 de flacoane cu dezinfectant vor fi împărțite elevilor din Săcele, Tărlungeni, Homorod, Cața, Cuciulata, Comăna de Jos, Crihalma, Ticușu Nou, Augustin, Budila, Ticușul Vechi.

Acțiunea este declanșată de reluarea cursurilor școlare în unitățile de învățământ.

În colaborare cu Inspectoratul scolar judetean Brasov dorim sa venim în sprijinul școlilor ce provin din comunități sărace din judetul Brasov. De aceea vom suplimenta necesarul lor cu 3000 de dezinfectanti “ a declarat Adina Camelia Gál, președintele organizației.

Materialele sanitare au fost puse la dispoziție de firma Promedivet Sovata.   Acțiunile de dotare a școlilor cu material de protecție sanitară vor începe miercuri, 27 februarie  în localitățile Săcele și Tărlungeni și vor continua timp de două săptămâni.

Lista unităților de învățământ frecventate de Caravana cu dezinfectant:

Unitatea de învățământ
Școala Gimnazială nr.5 Săcele
Școala Gimnazială Tărlungeni + structura Zizin
Școala Gimnaziala Homorod (structura Mercheașa+Jimbor)
Școala Gimnazială Cața
Școala Gimnazială Cuciulata + structură Băieși
Școala Gimnazială Comăna de Jos + structurile Crihalma și Ticușul Nou
Școala Gimnazială Augustin
Școala Gimnazială Budila
Școala Gimnazială Ticușu Vechi

Despre Asociatia “Aici pentru Tine”

Suntem “Aici pentru Tine” din 2015 și de atunci sprijinim persoane cu povești de viață impresionante, copii, adulți și bătrâni, pe care îi ajutăm să se dezvolte armonios, să atingă potențialul și cărora vrem să le oferim șansa la o viață mai bună.

Suntem printre puținele asociații care furnizează servicii sociale licențiate în comunitate pentru adulți aflați în risc de excluziune socială, dar sprijinim și alte grupuri marginalizate cum ar fi mame maltratate, copii abandonați, tineri din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale, consiliere psihologică și profesională.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate