blog-logo

CJSU a reevaluat și aprobat scenariile de funcționare a școlilor din Brașov

CJSU a reevaluat și aprobat scenariile de funcționare a școlilor din Brașov

În cursul zilei de luni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a reevaluat scenariile de funcționare a unităților de învățământ din municipiu și județ, în conformitate cu prevederile normative în vigoare și raportat la rata de incidență a cazurilor, cumulată în ultimele 14 zile (cu valoarea de 2,22 la mia de locuitori).

Astfel, CJSU Brașov a adoptat luni, Hotărârea nr. 32/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar din județ începând cu data de 16.02.2021, care prevede următoarele:

Având în vedere Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății nr. 3235/93/04.02.2021, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;

Ca urmare a modificării ratei de incidență în unele unități administrativ-teritoriale din județul Brașov;

Ținând cont de adresa Inspectoratului Școlar al județului Brașov nr. 1200 din data de 15.02.2021;

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov

HOTĂRĂŞTE

Art.1 Se aprobă scenariile de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Brașov conform anexei ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2 Prevederile prezentei hotărâri se vor aplica începând cu data de 16.02.2021.

Art.3 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, prin Secretariatul Tehnic Permanent, va comunica prezenta hotărâre tuturor membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

Art.4 Instituția Prefectului Județul Brașov va comunica prezenta hotărâre, în regim de urgență, către Direcția de Sănătate Publică Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov.

Art.5 Inspectoratul Școlar Județean Brașov va comunica prezenta hotărâre, în regim de urgență, către toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Brașov”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Brașov.

Alte articole:   Activități pentru copii, la Dino Parc Râșnov, începând de joi

Hotărârea nr. 32/15.02.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI.

Anexa la Hotărârea nr. 32/15.02.2021 (listă școli și scenariul de funcționare) este disponibilă AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.